Despre noi

Principala activitate a firmei noastre este mobila la comandă menită să îți aducă satisfacție și confort, conferind strălucire oricărui spațiu.

Noi îți oferim designul, producția și instalarea mobilierului dorit pentru întreaga casă.

Gama de produse prezentata este in continua schimbare, atat datorita cerintelor designului de interior, cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor companiei.

Mobila nu este doar estetică sau funcțională. Noi le îmbinăm pe amândouă și le personalizăm pentru a se integra în „stilul de viață” al celui care o folosește după nevoile sale și obiceiurile sale de a locui.


DE CE NOI

Pricipalul atu al firmei noastre este respectul față de clienți, ceea ce justifică eforturile constante pentru a onora încrederea pe care o investiți în noi. Respect față de dorințele dumneavoastră, precum și față de produsele muncii noastre.

Punem foarte mare preț pe calitate, de aceea lucrăm cu oamenii pricepuți și cu cele mai bune materiale, pentru a fi la înălțimea așteptărilor.

Dăm dovadă de flexibilitate în ce privește abordarea proiectelor. Întrucât dorim ca fiecare client să fie mulțumit cu ceea ce realizăm, creăm piesele de mobilier în mod personalizat, după preferințele dumneavoastră, după bugetul pe care îl alocați proiectului, în funcție de spațiul pus la dispoziție.

Proiectele Nourdesign sunt realizate cu ajutorul furnizorilor nostrii consacrati, Blum, Hafele, MAM Bricolaj, AASOFT /PRO100Proiectele Nourdesign sunt realizate cu ajutorul furnizorilor nostri consacrati.

AASOFT /PRO100
Blum
MAM Bricolaj